Hygiënecode vishandel
/


Neem geen risico met uw HACCP!

 

 

Welkom op onze website Hygiënecode Vishandel,

Maakt u het ook weleens mee? Dat u de papieren voor uw HACCP bent vergeten in te vullen. En dat u dan denkt kan dit allemaal niet makkelijker!

Of als u met filialen werkt en niet precies weet of alles daar ingevuld wordt. Of dat de papieren weer eens verdwenen zijn. Wat is er dan makkelijker om voor dit alles een systeem op je tablet of mobiel te hebben waar alles in staat en wat een 'to do list'maakt voor je bedrijf. Zodat aan het eind van de dag alle taken en metingen ingevuld zijn. En dreigt het toch vergeten te worden is er altijd nog een e-mail alert.

Hygiënecode vis


De oplossing is Hygiënecode online:

Hygiënecode online is een nieuwe, digitale methode om perfect te voldoen aan alle HACCP-eisen. Geen losse papieren meer , geen zaken die vergeten kunnen worden, geen onduidelijkheden of misverstanden over de werkwijze. Altijd, iedere dag, voor alle medewerkers, voor alle vestigingen.

Het systeem omvat je complete HACCP en is simpel uit te breiden met receptenboek (handig als je nieuwe recepten of werkwijze wil delen) urenregistratie, personeelsplanning, werkschema, allergenen, voorraadbeheer.

 

Wilt u ook af van de papieren rompslomp?

Klik op de foto en vraag simpel een GRATIS proefaccount aan en kijk zelf hoe simpel het is om via een digitaal systeem aan je HACCP verplichtingen te voldoen.           Als u meer informatie wil? Kijk dan ook eens op Hygiënecode online.nl of neem contact met ons op.