Hygiënecode vishandel
Neem geen risico met uw HACCP!
 
 

Welkom op onze website Hygiënecode Vishandel,

Maakt u het ook weleens mee? Dat u de papieren voor uw HACCP bent vergeten in te vullen. En dat u dan denkt kan dit allemaal niet makkelijker!

Of als u met filialen werkt en niet precies weet of alles daar ingevuld wordt. Of dat de papieren weer eens verdwenen zijn. Wat is er dan makkelijker om voor dit alles een systeem op je tablet of mobiel te hebben waar alles in staat en wat een 'to do list'maakt voor je bedrijf. Zodat aan het eind van de dag alle taken en metingen ingevuld zijn. En dreigt het toch vergeten te worden is er altijd nog een e-mail alert.

Hygiënecode vis


De oplossing is Hygiënecode online:

Hygiënecode online is een nieuwe, digitale methode om perfect te voldoen aan alle HACCP-eisen. Geen losse papieren meer , geen zaken die vergeten kunnen worden, geen onduidelijkheden of misverstanden over de werkwijze. Altijd, iedere dag, voor alle medewerkers, voor alle vestigingen.

Het systeem omvat je complete HACCP en is simpel uit te breiden met receptenboek (handig als je nieuwe recepten of werkwijze wil delen) urenregistratie, personeelsplanning, werkschema, allergenen, voorraadbeheer.

 

Wilt u ook af van de papieren rompslomp?

Klik op de foto en vraag simpel een GRATIS proefaccount aan en

 kijk zelf hoe simpel het is om via een digitaal systeem aan je HACCP verplichtingen te voldoen.           

Als u meer informatie wil? Kijk dan ook eens op Hygiënecode online.nl of neem contact met ons op. 

Temperatuurbewaking:

24/7 temperatuur controle:    

We hebben een nieuwe koppeling in ons systeem Hygiënecode Online. De nieuwste technologie verwerkt in de sensoren van HACCP solution. Deze sensoren werken via het LoRaWAN netwerk. Dit is een Internet of Things (IoT) oplossingen die het mogelijk maken organisaties betere, snellere en slimmere beslissingen te nemen.

Simpel te bestellen in de winkel klik hier.


De temperatuur controle oplossing:

Door te werken met deze oplossing heeft u een duidelijke controle 24/7. Met een duidelijk overzicht van de actuele temperaturen van al uw objecten. en natuurlijk een geschiedenis van uw temperaturen. zodat u dit kunt gebruiken bij controles. Het systeem geeft alarm bij een te hoge of lage temperatuur. Dit is in de App of via de mail. 

Wilt u meer info? klik hier.

Coderen, etiketten, bezorglabels, schapkaartjes

HACCP Coderen / Labels:

Geen onduidelijke en handgeschreven labels!

* Altijd leesbaar

* Labelhistorie gaat derving tegen.

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points alle voedselverwerkers in Europa zijn verplicht een HACCP-plan op te stellen want de HACCP valt onder de Europese wetgeving. De HACCP stickers is een goed hulpmiddel om te gebruiken in het plan. 

De HACCP Stickers worden gebruikt bij het labelen van opengemaakte of gemaakte producten.  Voedsel kan én mag namelijk niet te lang bewaard worden, de houdbaarheid is altijd beperkt. Met behulp van de HACCP Stickers heeft de ondernemer of chefkok een duidelijk overzicht welke producten nog houdbaar zijn en welke niet. 

Daarom is er nu de module coderen in ons HACCP systeem waar je op een simpele manier kunt printen met een Dymo Label writer 450. Je krijgt er de sticker uit met produckt naam, datum van vandaag en THT datum. Ook kun je de allergenen label uitprinten en zelf labels maken.

Of je maakt simpel je schapkaartje voor in je vitrine. met je logo, naam product, allergenen.

Klik hier voor een voorbeeld filmpje.

Allergenen Labels:

Sinds december 2014 moet iedereen die voedsel aanbied allergenen informatie geven over de producten. Dit voor zowel voorverpakte producten maar ook voor onverpakte producten. Dit is vastgelegd in de Europese wetgeving.

De consument moet geïnformeerd worden over 14 wettelijke allergenen stoffen die bij de bereiding van het product gebruikt zijn. Hierbij kan je gemakkelijk gebruik maken van de allergenen labels, deze allergenen stickers zijn al voorzien van de 14 allergenen stoffen, deze moeten enkel nog aangekruist worden op de allergenen stickers. Wanneer je dus onverpakte producten in de koeling zet dan kan je met de allergenen stickers ze eenvoudig voorzien van de allergenen. 

Module coderen en etiketten:

Deze Module werkt met een brother QL-1110NWB, (te koop via ons) en werkt wel draadloos als ook bedraad. Deze module geeft vele oplossingen als het gaat om labelen, coderen of zelfs je complete etiketten. Je kunt simpel de naam, allergenen, datum in en datum uit (THT) in je label plaatsen. En simpel printen. Als je een label hebt aangemaakt, zal deze ook in een bibliotheek komen te staan als je weer het zelfde product wil gaan bewaren en een codeer label nodig heeft. Staan deze al klaar in het systeem. Dit geld ook voor de etiketten.

Er is zelfs een mogelijkheid om ook je eigen logo op de etiketten te krijgen. Voor deze oplossing neemt u contact op met HACCP Oplosssing BV. via het contact formulier op de website www.haccpoplossing.nl 

Klik hier voor een voorbeeld filmpje.

De kosten voor deze oplossing:

- Als u een abonnement heeft van Hygienecode Online: € 7.95 p.m. voor labelen en coderen.

- Als u alleen via de App gebruik wil maken zonder abonnement op Hygiënecode Online: €14.95 p.m. met € 60,00 installatie kosten.

De printer kosten :  Brother professionele printer QL-111ONWB  € 260,00 per stuk  (excl verzendkosten)

HACCP-WINKEL